Tänapäevane IT proff Eestis

    Tänapäeval IT professionaal peab omama laia silmaringa. Inimesed kes oskavad töötama erinevate keeltega praegu on  rohkem värtuslikud.

 Lisaks sellele on vajalik enesepresentatsiooni ja suhtlemis oskusi: ta peab oskama oma tööd müüa võimalikult hästi, et üldse tööle saada, ja et teistega hästi koostööd teha. Veel ned on väga vajalikud oskused kui tahad juhtiva rolli ettevõttes saada.

 Majanduse arusaamine ka läheb talle kasuks: kui sa hästi saad aru kuidas majandus töötab ja mis sellega hetkel toimub saad näiteks kasvab šanss ise edukat firmat luua.

 Hea professionaal peab teadma võimalikult palju keeli suhtlemis tasemel. See aineb tema koostöö võimet teistega ala spetsialistidega, või klientidega teistest riikidest.

 Sellega tuleb, et tänapäevane IT professionaal Eestis peab hästi oskama kui erinevaid valkonna oskusi, kui ka teadma majandust, võõrkeeli( minu arvates kõige vajalikumad on eesti, inglise ja võib olla vene keel), oskama oma tööd müüa ja suhelda. Ning on väga heaks lisaks kui töö tõeliselt meeldib, sest on stressirohke ja ilma selleta on päris raske.

Comments

Popular posts from this blog

3 IT-lahendust potentsiaaliga mis läbikukkusid.

Kuidas rolli- ja madinamängud mõjutasid videomängude valdkonnale

2 nähtust interneti varasemast ajaloost